Wie zit erachter?

De New Shoes Academy (NSA) is ontwikkeld door Pauline Nonnekes. Pauline is carrièrecoach voor jongeren en sinds 2013 actief in heel Nederland met een exclusief coachingsproduct rond persoonlijk leiderschap en studiekeuze.

Pauline is licentiehouder Breinvoorkeuren NBI en ACT-basistrainer. De afgelopen jaren heeft ze veel tijd besteed aan de doorontwikkeling van haar producten. Hiervoor heeft Pauline eigen materiaal ontwikkeld en ze heeft zich laten inspireren door visie en werk van Eveline Crone, Ken Robinson, Ivo Mijland, Gijs Jansen, Anton Philips en Annemieke van Kessel. Pauline gebruikt, met toestemming van Annemieke, enkele oefeningen uit het boek De kracht van motivatie.

Ik begrijp mezelf niet en school nog minder. Dat riepen mijn dochters en hun vrienden jarenlang aan mijn keukentafel. Hoe groot moet het signaal zijn aan het onderwijs? Jongeren willen leren hoe het leven werkt. Zelfkennis is minstens zo belangrijk als vakkennis.

Daarom ben ik New Shoes gestart.

Pauline Nonnekes

NSA voor jongeren

Pauline’s missie is het om zoveel mogelijk jongeren in Nederland te ondersteunen in hun zoektocht naar meer zelfkennis en zelfregie. Daarom is er nu de New Shoes Academy. Wil je meer weten of wil je toch een begeleid traject? Zoek dan contact met Pauline.

NSA voor scholen

Ben je decaan of SLB’er en zoek je een praktisch en effectief LOB-programma? Neem dan contact op met Pauline om te verkennen of de New Shoes Academy interessant is voor jouw school. Pauline adviseert en ondersteunt het VO en het beroepsonderwijs met LOB-programma’s, inclusief coaching en training van mentoren en SLB’ers.